tiistai 30. marraskuuta 2010

dies solis

Mun koko viikonloppu tais mennä laiskotellessa. En saanu nimittäin oikein mitään aikaan sunnuntainakaan. Pakkastakin oli niin paljon, että Rillakaan ei viihtyny ulkona kauan. Ainoot asiat mitä tein oli kierros kirppiksellä ja ruokakaupassa. Kirppikseltä en löytäny mitään, mutta ruokakauppasta löysin kaikkee kivaa. Food is My Friend.

Pika ulkoilun aikana yritin räpsiä Rillasta pari kuvaa.
Ongelmana oli vaan se miten se kerkes hävitä joka kerta kuvasta ennen kun sain otettua sen. Välillä sain lumipallon avulla neidin huomion itseeni. Mutta silti pää kääntyili siihen tahtiin, että päätin luovuttaa. Tässä nyt on pari kuvaa kuitenkin.
Mukaan oli eksyny myös pari kuvaa allekirjoittaneesta. 
Näin kovat pakkaset tähän aikaan vuodesta on kyllä vähän outoa. Mutta onneks loppuviikosta lauhtuu ja päästään ulkoilemaan taas Rillan kanssa enemmän. Ihanaa on myös se että viikonloppuna pääsen syömään äipän ruokia ja saunomaan. Sit onkin jo itsenäisyyspäivä ja pääsee kattoo linnanjuhlia. Ja joulukin tulee kovaa vauhtia. Siitä tulikin mieleen, että minulla ei ole edes joulukalenteria vielä ! Tämä virhe täytyy korjata lähipäivinä.
Nyt voisin painua pehkuihin. Tai sitten katson pari jaksoo Frendejä...

- Nina



Ei kommentteja: