keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Hurmaava Hurtta

Kylläpäs nyt lyö pää tyhjää. Yritän tässä keksiä että mitä tänne kirjottaisin, mutta en keksi yhtään mitään....plaah. Jos nyt kuitenkin jotain yrittäs.
Tänään oon vaan pessy pyykkiä, tehny joulukortteja ja yrittäny parantaa olooni. Pyykin pesu meni hyvin, mutta noista muista en oo ihan varma. Ja nyt yritän miettiä ajan vietettä yöks, koska tiedän että en saa unta tänäkään yönä tän kurkun takia. Frendejä tekis mieli kattoo mutta nekin loppu kesken. 
Kävin mä kyllä tänään kävelee ihan pikkusen tuolla ulkona. Rilla sai nimittäin uuden talvinutun ja se oli pakko käydä testaamassa.
Alku järkytyksen jälkeen nuttu olikin ihan kiva juttu eikä se ainakaan hidastanu menoo. Rilla tartteis vielä semmoset ulkotossut, koska talvella tassuja palelee niin helposti ja niiden tossujen kanssa voidaan ulkoilla pitempään ilman palelua.
Minä yritin sit kuvailla jotain ton yhden viilettäessä mennä minne sattuu. Jos sitä joskus menis ilman Rillaa ulkoilee ja kuvailis ihan rauhassa. Tota päivää ei kyllä tule varmaan ihan heti. 
Nyt tää vois keksiä jotain tekemistä itselleen ja yrittää saada nukuttuakin vähäsen.

- Nina


2 kommenttia:

emmma kirjoitti...

ooi söpö koira!

Nina kirjoitti...

Hihi. Onhan se aika söpö :)