lauantai 18. joulukuuta 2010

Eilisiä

Mun oli tarkotus tehdä eilisestä päivästä kunnon postaus, mutta mun kyyti tänne äipän hoiviin tulikin sovittua aikasemmin enkä siinä kiireessä kerenny ottaa kaikkia kuvia tikulle. Oon siis täällä nyt ainakin jouluun asti ja Tapaninpäivän jälkeen ois tarkotus mennä sit taas kotiin.
Tulin tänne siivous ja leipomis apuun.
Ja Tapaninpäivänähän on legendaariset Tapsan tanssit ! Pääsee juhlimaan kavereiden kanssa. Odotan innoissani Mallua ja Santtua saapuvaksi tänne Suomeen viettämään joulua ja lomaa! Tervetuloa vaan kaverit tänne kylmyyteen sieltä etelän mailta ;) 

  Tässä nyt ois jokunen kuva eiliseltä
 Askartelukerho kokoontuu. 
 Reetta esittelee omia luomuksiaan.
 Allekirjottaneen luomukset. Ainut kortti joka on kokonaan valmis...
 Herra Hakkarainen.
 Reetta osti kauppahallista paria ihanaa suklaata ja maisteltiin askartelun lomassa niitä. Oli muuten ihan tajuttoman hyviä !


Katellaan miten jaksan ja kerkeen postailla täältä porukoiden luota. Hermot ainakin menee tän koneen kanssa. Mulla on ollu nyt yli vuoden Mac itelläni ja tää PCn käyttö ei oikein onnistu minulta enää... Sotkin tän näppäimistön tätä postausta tehdessäni. Kirjaimet ei onnistu enää, hypin sivuilta toiselle miten sattuu, julkasin tän tekstin liian aikasin jo kerran ja välillä tästä häviää tekstit kokonaan... Vika ei tietenkään ole minussa vaan tässä tyhmässä koneessa ! 
 Mut nyt tää toivon mukaan toimii. Huomenna ostelemaan vielä viimeset joululahjat ja sit alkais leipomis ja siivous hommat. Ihanaa joulun odotusta teille kaikille !

- Nina 


Ei kommentteja: